Str. Aurora nr. 22, Iași - România
Producție modele 3D
Respectăm cerințele proiectului tău până la cele mai mici detalii.
Concretizăm planurile tale
servicii de calitate premium, indiferent de dimenisuni, textură sau culoare

Indiferent de complexitatea planului, 3D Matrix garantează calitatea produselor ce respectă cerințele proiectului până la cele mai fine detalii.

Printre avantajele unui obiect realizat cu ajutorul tehnologiei 3D se numără: consumul redus de energie și materie primă, timpul redus de fabricare și posibilitățile nelimitate de printare sau prototipare. Totuși, poluarea redusă din timpul și în urma procesului de producție, în comparație cu un produs realizat în serii mari, rămâne un aspect esențial.

Pentru a vă asigura de calitatea superioară a produsului final, vă punem la dispoziție materiale variate din care puteți alege pentru a testa diferiți factori precum ergonomia, utilitatea și dacă materialul ales completează și sporește calitățile proiectului inițial.

obiectul digital

Obținem produsul în format digital fie cu ajutorul unui software specializat, fie prin scanarea unui obiect fizic.

11
Pregătirea imprimării

Convertim obiectul în straturi subțiri, cu ajutorul slicer-ului, conform cu schița inițială.

Imprimare & finisare

Începem procesul de printare și pregătim produsul pentru a fi livrat în cel mai scurt timp.

cum funcționează?
1

Printarea 3D este un proces prin care transformăm un proiect de design digital în obiect, prin dispunerea mai multor straturi subțiri de material, conform reprezentării sale realizate fie de dumneavoastră, fie cu ajutorul nostru.

Dispunem de două tipuri de tehnici de printare: FDM (Fused Deposition Method) și SLA (Stereolitography). Aceste tehnici moderne asigură materializarea de piese unicat, într-un timp scurt și cu un minim de resurse, cu costuri mult reduse față de tehnologiile convenționale (injecție plastic sau aluminiu, strunjire sau frezare).

Există o serie de procese prin care un obiect digital poate fi printat, existând unele diferențe în terminologie sau în unele etape ale procesului, însă tot acest proces se bazează pe câteva principii esențiale:

  • Analizăm schița proiectului, indiferent dacă este scanată sau realizată într-un software de design.
  • Schița trece prin un slicer ce transformă obiectul digital în serii de comenzi special pregătite pentru a fi preluate de imprimanta 3D.
  • Definim dimensiunile obiectului și alegem materialul.
  • După printare, produsul trece prin o verificare riguroasă pentru a ne asigura că este conform schiței și că nu există material în exces.

Acuratețea imprimării 3D rareori lasă loc de erori, însă pot exista anumite surplusuri sau detalii ce necesită finisare sau o altă culoare decât cea inițială, iar obiectele mai complexe presupun lipirea unor alte componente pentru a avea un rezultat final satisfăcător. Unele ansambluri se pot construi direct imprimate-montate, însă altele necesită asamblări și pregătire pentru asamblare.

ai un proiect cu care să  reconstruiești realitatea?